Król
Królowa
Dziedzic tronu/Arcyksiąże
Grand
Diuk
Hrabia
Wicehrabia
Baron
Senor/Don
Hidalgo
Kawaler
Dokładnie
Chyba koronę Króla należy wybrać z pośród tych 5.Norbert de Catalan pisze: ↑25 lut 2021, 12:58DokładnieW przypadku koron królewskich to jedna jest tak jakby imperialna... ale spoko może sobie w herbie zamontuję
Co do korony poniżej królewskiej... a co jak by król miał męża? XD
Dziekuję
Nie przewidziałem tego, ale wydaje mi się, że wtedy Korona Królowej zostaje zmieniona na Koronę Małżonka Króla.Norbert de Catalan pisze: ↑25 lut 2021, 12:58 DokładnieW przypadku koron królewskich to jedna jest tak jakby imperialna... ale spoko może sobie w herbie zamontuję
Miałem jedną małżonkę dość psychiczną nawet jak na ówczesnego mnieMiguel de Catalan pisze: ↑25 lut 2021, 13:05Chyba koronę Króla należy wybrać z pośród tych 5.Norbert de Catalan pisze: ↑25 lut 2021, 12:58DokładnieW przypadku koron królewskich to jedna jest tak jakby imperialna... ale spoko może sobie w herbie zamontuję
A Jeśli byłaby Królowa jako ta główna to jej maż miałby koronę Króla tą jedna z 5.
Innej opcji nie wybieramy.Jesteśmy przecież arcykatolickimi władcami.
![]()
![]()
A właśnie jak to jest z królewską małżonką. Czytałem bowiem trochę na micropedi ale chciałbym od ojca usłyszeć o jego v-żonie. Z tego co wiem były dwie. Jedna oficjalnie ale tylko przez tydzień a druga nieoficjalnie.
Ja jestem przysposobiony czyli nie narodziłem w rodzinie. Ale ciekaw jestem jak w pozostałymi dawnymi zmarłymi braćmi.