Nie uzyskałem odpowiedzi.
Informacje ogólne
Re: Informacje ogólne
Najprościej znowu ukarać...
Kiedy Vilarte zostanie ukarany?
Kiedy Vilarte zostanie ukarany?
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán
Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Jeżeli złożysz zawiadomienie z dowodami to jeszcze dziś rozpocznie się proces.
Nie wydaje mi się. Czy wykorzystał system forum do usunięcia/ukrycia postów? Nie.
Twoje 350,00 Pts zostało zajęte na rzecz Skarbu Państwa Królestwa Skarlandu za przestępstwo, którego się dopuściłeś i nie podlega zwrotowi.
Czy Vilarte zostanie ukarany? Zależy od przedstawionych dowodów, zeznań Twoich i @Vilarte.
1. Złożyłem skargę z dowodami, choć nie musiałem, ponieważ to było jawne.
2. Raz jeszcze... dowody są tutaj przedstawione. Rozumiem, że jest bezkarny. Koniec żałosnego tematu, gdzie wybrańcy są karani, a Vilarte jest bezkarny choć dokonał publicznego hejtu, pogardy i fake news.
2. Raz jeszcze... dowody są tutaj przedstawione. Rozumiem, że jest bezkarny. Koniec żałosnego tematu, gdzie wybrańcy są karani, a Vilarte jest bezkarny choć dokonał publicznego hejtu, pogardy i fake news.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Ręce opadają. Dlaczego jesteś złośliwy?
Przedstawilem tutaj dowody, choc nie musiałem, bo jest to jawne.
KIEDY VILARTE ZOSTANIE UKARANY?
Bo to się robi już żałosne.
Skarga złożona w tamtym dziale. Czekamy na karę.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Ja jestem złośliwy? Chcesz ukarać @Vilarte za co? Tylko konkretnie.
Informując Cię o Twoim PRZESTĘPSTWIE poinformowałem Cię z jakich artykułów kodeksu karnego - nie potrzebowałem procesu tylko chciałem załatwić sprawę jak najmniej boleśnie.
Nie będę tutaj prowadził sprawy sądowej jest do tego TRYBUNAŁ bo muszę sprawdzić czy Vilarte faktycznie popełnił wykroczenie czy przestępstwo to chyba nie jest problem? A jeżeli przeszkadza Ci Twoja kara możemy przeprowadzić proces karny za nieprawidłowe wykorzystanie systemu informatycznego - ban gwarantowany bo jest dziennik moderatorów.
Informując Cię o Twoim PRZESTĘPSTWIE poinformowałem Cię z jakich artykułów kodeksu karnego - nie potrzebowałem procesu tylko chciałem załatwić sprawę jak najmniej boleśnie.
Nie będę tutaj prowadził sprawy sądowej jest do tego TRYBUNAŁ bo muszę sprawdzić czy Vilarte faktycznie popełnił wykroczenie czy przestępstwo to chyba nie jest problem? A jeżeli przeszkadza Ci Twoja kara możemy przeprowadzić proces karny za nieprawidłowe wykorzystanie systemu informatycznego - ban gwarantowany bo jest dziennik moderatorów.
Naruszyłem zasady, zostałem ukarany, okej.
Tylko niech inni też będą sprawiedliwie karani.
Skarga jest złożona w odpowiednim miejscu, a dowody są przedstawione w tym wątku.
Tylko niech inni też będą sprawiedliwie karani.
Skarga jest złożona w odpowiednim miejscu, a dowody są przedstawione w tym wątku.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia