Informacje ogólne
Re: Informacje ogólne
Wioska została zburzona. A Królestwo może przejąć grunt, na której trwała budowa.
To była moja wioska i została zburzona. Proszę już nie rozsiewać fake news.
To była moja wioska i została zburzona. Proszę już nie rozsiewać fake news.
Proszę oddać moje 350 albo ukarać hejtujących. Odrobinę sprawiedliwości i jakiś zasad.
Wnioskuję o ukaranie za rozsiewanie fake news.Vilarte pisze: ↑25 maja 2024, 22:57Lokalna prasa donosi, że opóźniająca się budowa kurnika staje się coraz większym problemem w okolicy, mieszkańcy skarżą się na wolno biegające kury, które terroryzują ich w poszukiwaniu ziarna. Część wzywa władze, aby wysłały wojsko w celu zapewnienia bezpieczeństwa w tych okolicach. Grożą blokadą dróg, jeśli ich żądania nie zostaną spełnione.
Nie mam nic do Vilarte, ale skoro ja zostałem ukarany to niech będzie odrobinę jakiś zasad.
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán
Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Pan popełnił przestępstwo jawnie. Mogłem postawić Pana przed sądem co skończyło by się dla Pana karą więzienia lub banicji na okres nawet do 4 miesięcy oraz mogłem od razu nakazać Panu wypłacić zadośćuczynienie aby mógł Pan działać dalej bez przeszkód. Tak więc poszedłem Panu na rękę bo powinienem Pana postawić przed sądem i skazać a nie płacić zadośćuczynienie.
Tak wybrałem sobie Pana do karania... Popełniłeś przestępstwo i zostałeś nadzwyczajnie łagodnie potraktowany. Co za niedobry ze mnie Król...
To już słyszałem przy okazji niedoczytania przez Pana regulaminu aukcji.
Skieruję Pana do Trybunału Królewskiego gdzie może Pan złożyć zawiadomienie w tej sprawie.
A tu mamy złośliwą krytykę. To jest okej i pozostanie bezkarne?
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Zacytuję sam siebie:
Norbert de Catalan pisze: ↑26 maja 2024, 14:15 Skieruję Pana do Trybunału Królewskiego gdzie może Pan złożyć zawiadomienie w tej sprawie.
Składam skargę ile czasu jest na rozpatrzenie?
On też popełnił jawne, ale jest bezkarny.
Oddasz moje 350 czy Vilarte zostanie ukarany?
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Wiesz, że SPAMOWANIE też podlega karze?