Dobriy Dien!

Jesteś nowym mieszkańcem Królestwa Skarlandu? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na początek.
Awatar użytkownika
Jurij Pietrow

Dobriy Dien!

Post autor: Jurij Pietrow »

Dobriy Dien!
Nazywam się Jurij Pietrow i pochodzę z Osterii, która niegdyś sąsiadowała z Estellą Wschodnią, a która upadła 5 lat temu. Chciałbym się dowiedzieć, czy istniała by możliwość utworzenia Wicekrólestwa Osterii lub włączenia jej terytorium do Wicekrólestwa Estelli Wschodniej? Pragnę działać na ziemiach mojej ojczyzny, a obawiam się, że nie ma innej możliwości jej odrodzenia.
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: Dobriy Dien!

Post autor: Norbert de Catalan »

Witam,
Miło mi powitać w Skarlandzie. Na tą chwilę raczej nie ma możliwości przyłączenia nowych terytoriów do Królestwa Skarlandu - odrodziliśmy się niecały miesiąc temu a ponad to mamy już sporo regionów. Wątpię też abyśmy uzyskali zgodę RON na zajęcie ziem niczyich. Zapraszam mimo wszystko do działania w Skarlandzie.
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jurij Pietrow

Re: Dobriy Dien!

Post autor: Jurij Pietrow »

Jeszcze jedna nadzieja dla mojej ojczyzny okazała się płonna. Cóż, trudno, spróbuję może za jakiś czas.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Granica Państwa ::Śmiało Przekraczaj::”