Nie powinno się ingerować i zmienić edytować obrazów otoczonych kultem. Poza tym tęcza a raczej 6 kolorów związane są z pewnymi realowymi osobami środowiskami a dodatkowo taki banan w połączeniu właśnie z tymi kolorami daje pewne tłumaczenie. jako iż wiemy że te ruchy chcą pewnych rzeczy i powiedzmy tak lekko są bezwstydne itd. i chcą pewnych rzeczy to można wnioskować iż banan może być takim symbolem sztuczny męski narząd rozrodczy.Norbert de Catalan pisze: ↑01 mar 2021, 9:58 Ale w czym problem? Bo dla mnie osobiście nie jest to problemem ot tęcza i chyba banan...
Co za tym idzie do interpretacji że Matka Boska robi to co robią panie lekkich obyczajów.. A to jest obrazą. Jest to bulwersujące. I po co się to robi. Aby prowokować aby zwiększać temperaturę. Przecież można tego nie robić i nic by nie było. Ale nie oczywiście trzeba akurat taki obraz. I zasłaniają się tolerancją. Gówno a nie sztuka i zero tolerancji skoro jesteście tacy to dostaniecie na co zasługujecie. chcecie obrażania proszę bardzo. Nie mówię tego do JKM ale do osób które stworzyły to.
Po co, po co. Muszą nas denerwować i prowokować. Czasem trzeba ograniczyć wolność słowa jeśli ona narusza standardy oraz spokój i dobro publiczne. Bo jeśli wolność słowa ma prowadzić do wojny to lepiej raz cos zatrzymać niż potem mieć skutki tego przez całe życie. Jestem wolnosciowcem ale jestem za tym aby była wolność ja cos mogę ale nie krzywdzę i nie ingeruje tym w życie innych. Wolno mi mówić co chcę ale innych to obraża. wiec nie powinien m bo on wtedy zrobi to samo albo zrobi cos co ograniczy moja wolność. Ja atakując słownie ograniczam wolność itd.
Podsumowując nie powinno się tak, bo w mikronacjach to niepotrzebne.