Sede vacante w Rotrii
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Sede vacante w Rotrii
Okres Sede vacante w Rotrii trwa. 30 stycznia zacznie się Konklawe. Kto zostanie następnym Patriarchą Rotrii?
Taka ankieta jest robiona zawsze w Rotrii przy okazji konklawe, jednak nikt nam nie broni zgadywać i pokazać kogo byśmy widzieli na tym stanowisku.
Taka ankieta jest robiona zawsze w Rotrii przy okazji konklawe, jednak nikt nam nie broni zgadywać i pokazać kogo byśmy widzieli na tym stanowisku.
- Stefano Agostini • Stempel
Re: Sede vacante w Rotrii
Takie TOTO Patriarcha 2022 ale w Skarlandzie. 
-
-
Odznaczenia
No tak.
- Enrique Sánchez Oviedo • Stempel
-
Odznaczenia
Panowie, panowie...

/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

- Norbert de Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán
Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.
W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku 
-
-
Odznaczenia
To była historia...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:34 Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku
![]()
Ale tak na poważnie, to wczoraj z pewnym duchownym przeanalizowaliśmy wszystkich kandydatów i możliwe opcje i mieliśmy takie same wrażenie, przeczucia, wyniki...
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
W sumie ja nadal mogę się tytułować Wielkim Księciem RotriiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:38To była historia...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:34 Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku
![]()
Ale tak na poważnie, to wczoraj z pewnym duchownym przeanalizowaliśmy wszystkich kandydatów i możliwe opcje i mieliśmy takie same wrażenie, przeczucia, wyniki...
-
-
Odznaczenia
A na jakiej podstawie. Przecież Rotria dostała chyba niepodległość czy tam, Skarland upadł... Nie wiem, nie studiowałem, nie pamiętam...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:39W sumie ja nadal mogę się tytułować Wielkim Księciem RotriiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:38To była historia...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:34 Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku
![]()
Ale tak na poważnie, to wczoraj z pewnym duchownym przeanalizowaliśmy wszystkich kandydatów i możliwe opcje i mieliśmy takie same wrażenie, przeczucia, wyniki...ale nie za bardzo wypada
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Zasada jest dokładnie taka sama jak w przypadku np. w realnej Hiszpanii gdzie Król tytułuje się również np. Królem PortugaliiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:42A na jakiej podstawie. Przecież Rotria dostała chyba niepodległość czy tam, Skarland upadł... Nie wiem, nie studiowałem, nie pamiętam...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:39W sumie ja nadal mogę się tytułować Wielkim Księciem RotriiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:38To była historia...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:34 Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku
![]()
Ale tak na poważnie, to wczoraj z pewnym duchownym przeanalizowaliśmy wszystkich kandydatów i możliwe opcje i mieliśmy takie same wrażenie, przeczucia, wyniki...ale nie za bardzo wypada
![]()
![]()
![]()
Rotria zyskała niepodległość i to nie ulega najmniejszej wątpliwości ale tytuł nie został zlikwidowany i pozostał przy panującym monarsze w Skarlandzie
-
-
Odznaczenia
Ciekawe...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:52Zasada jest dokładnie taka sama jak w przypadku np. w realnej Hiszpanii gdzie Król tytułuje się również np. Królem PortugaliiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:42A na jakiej podstawie. Przecież Rotria dostała chyba niepodległość czy tam, Skarland upadł... Nie wiem, nie studiowałem, nie pamiętam...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:39W sumie ja nadal mogę się tytułować Wielkim Księciem RotriiMiguel de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:38To była historia...Norbert de Catalan pisze: ↑29 sty 2022, 12:34 Oho widzę, że nasz człowiek na prowadzeniu.W sumie fajnie było by widzieć Skarlandczyka na Patriarszym tronie... było by to już drugie takie wydarzenie choć ostatnio był to zdaje się Książę Rotrii i chyba nawet z dopiskiem "Wielki" na początku
![]()
![]()
![]()
![]()
Rotria zyskała niepodległość i to nie ulega najmniejszej wątpliwości ale tytuł nie został zlikwidowany i pozostał przy panującym monarsze w Skarlandzie![]()