Jestem "nowa" w mikronacjach, więc byłabym szczęśliwa, gdyby ktoś przybliżył mi ten temat .
Z góry dziękuję
Z elementami roleplay?Norbert de Catalan pisze: ↑26 sie 2021, 19:23 Witam w Naszych skromnych progach gdzie miłościwie panuje moja skromna osoba, a jak ktoś śmie twierdzić inaczej to się myli
Najprościej tłumacząc mikronacja to symulacja państwa w warunkach wirtualnych, można by to nawet porównać do gry choć bardziej pasuje tu określenie społeczności, która działa w nakreślonych realiach danego państwa (mikronacji).
Dziękuję, przeczytam w wolnej chwiliJosé Guillermo Potocki pisze: ↑26 sie 2021, 19:25 Witam Panią serdecznie w Królestwie Skarlandu!
Zapraszam do przeczytania poradnika oraz etykiety. Powinno to pomóc Pani w dalszym działaniu na rzecz Królestwa Skarlandu. Dowie się Pani też wielu ciekawych i przydatnych informacji.![]()
Można tak powiedzieć. Każdy kreuje swoją postać jak chce, ogranicza nas własna wyobraźnia oczywiście trzeba się dostosować do panującego w Skarlandzie klimatu albo w jednym z Naszych Krajów Koronnych
Zauważyłem jednak, że mają kilka błędów i brakuje niektórych informacji, tak więc jak będę miał czas to poprawię i powiadomię, żeby mogła Pani przeczytać tą dobrą wersję.José Guillermo Potocki pisze: ↑26 sie 2021, 19:25 Witam Panią serdecznie w Królestwie Skarlandu!
Zapraszam do przeczytania poradnika oraz etykiety. Powinno to pomóc Pani w dalszym działaniu na rzecz Królestwa Skarlandu. Dowie się Pani też wielu ciekawych i przydatnych informacji.![]()