Witam Serdecznie.

Jesteś nowym mieszkańcem Królestwa Skarlandu? Chcesz się nam przedstawić? Wejdź, to idealne miejsce na początek.
Awatar użytkownika
Bruno Petrowicz Catalan Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: Witam Serdecznie.

Post autor: Bruno Petrowicz Catalan »

Cóż tu tłumaczyć, malutkie oszustwo nie przeszło i zamiast korony na główkę na panią Izabelę czekają kajdany. :|
Bruno Petrowicz Catalan
Obrazek
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Bruno Petrowicz Catalan pisze: 21 kwie 2021, 16:51 Cóż tu tłumaczyć, malutkie oszustwo nie przeszło i zamiast korony na główkę na panią Izabelę czekają kajdany. :|
Pani Izabella przyniosła do nas klimaty jak za czasów Dymitra Samozwańca.
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

Bruno Petrowicz Catalan pisze: 21 kwie 2021, 16:51 Cóż tu tłumaczyć, malutkie oszustwo nie przeszło i zamiast korony na główkę na panią Izabelę czekają kajdany. :|
Zastanawia mnie jak ktoś mógł podjąć tyle wysiłku przedstawiając się jako moja córka i liczyć na to że się nie kapnę, że coś tu nie gra... zadziwiające...
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Karsten Cayetana Stempel

Odznaczenia

Post autor: Karsten Cayetana »

Wstrzymajmy się z osądami. Poczekajmy aż zainteresowana się wytłumaczy. Może nie do końca jeszcze zna zasady panujące u nas. Może chciała mieć jakąś biografie na starcie?
Karsten Cayetana,
Kiedyś:
Prezydent Kortezów Generalnych.
Hildago Królestwa Skarlandu.
Trener Scarlañia Valencia.
Selekcjoner Reprezentacji Skarlandu.
Ambasador w Królestwie Santery i Królestwie Turetii.
Obrazek
Obrazek
Miguel de Catalan Stempel

Odznaczenia

Post autor: Miguel de Catalan »

Przez chwilę myślałem, że mam jakąś siostrę.. :D Ale wynikałoby że ona jest ode mnie starsza... (co za tym idzie pewnie jest bliżej do wzięcia korony. :evil: :twisted: )
Ojcze panuj wiecznie i szczęśliwie. Wszystkiego najlepszego. 😈

Odznaczenia

Niezwykłe, jeszcze trzy dni temu myślałem, że mam siostrę, a tu dziś miałbym nakładać kajdanki. :lol: :)
Norbert de Catalan pisze: 21 kwie 2021, 19:13
Zastanawia mnie jak ktoś mógł podjąć tyle wysiłku przedstawiając się jako moja córka i liczyć na to że się nie kapnę, że coś tu nie gra... zadziwiające...
Pewnie liczył na nieuwagę albo słabą pamięć. No ale jak już pisał mój brat to kto by nie chciałby zamieszkać w naszym pięknym królestwie. A poza tym w takiej świetnej rodzinie królewskiej. Ciekawe jest, że nie ma żadnej córki. No cóż, mnie sobie JKM sam wybrał, a resztę dawnych zmarłych braci dostał jacy byli. :lol: ;)
Karsten Cayetana pisze: 21 kwie 2021, 19:43 Wstrzymajmy się z osądami. Poczekajmy aż zainteresowana się wytłumaczy. Może nie do końca jeszcze zna zasady panujące u nas. Może chciała mieć jakąś biografie na starcie?
To możliwe. Ciekawa interpretacja. :)
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

Izabela się już chyba nabyła... albo ją kto porwał?
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek

Odznaczenia

To by się nadawało do teorii spiskowych:
Pani Izabela została porwana przez Króla Norberta I de Catalana, ponieważ jest prawdziwą córką porywacza. Jednak władca nie chciał tego przyznać i dlatego ją porwał. !!! :lol: :D ;)
Awatar użytkownika
Karsten Cayetana Stempel

Odznaczenia

Post autor: Karsten Cayetana »

To już naprawdę bardzo ciekawa teoria powstała :)
Karsten Cayetana,
Kiedyś:
Prezydent Kortezów Generalnych.
Hildago Królestwa Skarlandu.
Trener Scarlañia Valencia.
Selekcjoner Reprezentacji Skarlandu.
Ambasador w Królestwie Santery i Królestwie Turetii.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Enrique Sánchez Oviedo Stempel

Odznaczenia

Post autor: Enrique Sánchez Oviedo »

Witam Panią. Widzę iż nowa osoba nakręciła wokół siebie nie małe zaciekawienie. Powiem, że zarówno sama sytuacja jak i teorie które powstały tutaj, są ciekawe. Nie pamiętam aby w jakimś kraju wydarzyła się taka akcja. :D Oznacza to że jesteśmy wyjątkowi na arenie międzynarodowej. Nie sadzę aby Pani Izabela była Tymoteuszem piechotą ze względu na to iż po co miałby to robić. Poza tym króla napisał że konto ma inne IP. ten dzieciaczek ma telefon, komputer może tablet i raczej jeden ruter. Nie ma więc możliwości aby mógł mieć nagle inne IP, które różniłoby się jakoś mocniej. Choć VPN nie można wykluczyć. Sam czasem korzystam. :) Miłego dnia. Pozdrawiam.
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Granica Państwa ::Śmiało Przekraczaj::”