Witajcie
- James Jeb Stuart
Re: Witajcie
Panowie
Będę sie starał tam zainstalować, zobaczyć co to jest
ale to nie oznacza, że odchodzę z tego pięknego Królestwa
Będę sie starał tam zainstalować, zobaczyć co to jest
ale to nie oznacza, że odchodzę z tego pięknego Królestwa
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Norbert de Catalan pisze: ↑26 mar 2021, 17:25Może to przez syndrom niedowartościowania, gnębienia w szkole, może był źle traktowany przez inną grupę zainteresowań i teraz próbuje swych sił w mikronacjach? Albo się poprzestawiało w główce w wyniku podjętej próby ucieczki z autobusu przed kanarem i bliższym poznaniu się z drzwiami tegoż autobusu? Sory zboczenie zawodoweEnrique Sánchez Oviedo pisze: ↑26 mar 2021, 16:15Skoro nie Pana oznacza to, że to tego trolla.James Jeb Stuart pisze: ↑26 mar 2021, 15:25 Panowie, to nie moja robota.
Ja nie umiem stworzyć strony.
Ale zajrzę tam.
Dziękuję za informację![]()
![]()
Skąd sie tacy ludzie biorą.![]()
- Karsten Cayetana • Stempel
-
Odznaczenia
Witam Pana. Przeglądając ten wątek poprawił mi humor twór "Amerika" 
Karsten Cayetana,
Kiedyś:
Prezydent Kortezów Generalnych.
Hildago Królestwa Skarlandu.
Trener Scarlañia Valencia.
Selekcjoner Reprezentacji Skarlandu.
Ambasador w Królestwie Santery i Królestwie Turetii.

Kiedyś:
Prezydent Kortezów Generalnych.
Hildago Królestwa Skarlandu.
Trener Scarlañia Valencia.
Selekcjoner Reprezentacji Skarlandu.
Ambasador w Królestwie Santery i Królestwie Turetii.

- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Norbert de Catalan pisze: ↑26 mar 2021, 17:25 Może to przez syndrom niedowartościowania, gnębienia w szkole, może był źle traktowany przez inną grupę zainteresowań i teraz próbuje swych sił w mikronacjach? Albo się poprzestawiało w główce w wyniku podjętej próby ucieczki z autobusu przed kanarem i bliższym poznaniu się z drzwiami tegoż autobusu? Sory zboczenie zawodowe![]()
- James Jeb Stuart
Odwiedziłem forum USA. Prowadzi je Pan Piechota. Okres od 1922 roku. Chyba żeby coś się zmieniło
- Enrique Sánchez Oviedo • Stempel
-
Odznaczenia
No tak...James Jeb Stuart pisze: ↑26 mar 2021, 21:35 Odwiedziłem forum USA. Prowadzi je Pan Piechota. Okres od 1922 roku. Chyba żeby coś się zmieniło
@Maximilian Stirlitz Czemu nie przyznał się Pan, że prowadzi także mikronacje o nazwie USA. ??!
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

- Norbert de Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán
Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Z Neszpanią nie wyszło?Enrique Sánchez Oviedo pisze: ↑26 mar 2021, 22:35No tak...James Jeb Stuart pisze: ↑26 mar 2021, 21:35 Odwiedziłem forum USA. Prowadzi je Pan Piechota. Okres od 1922 roku. Chyba żeby coś się zmieniło![]()
@Maximilian Stirlitz Czemu nie przyznał się Pan, że prowadzi także mikronacje o nazwie USA. ??!
ehh co ludzie mają w głowie, że zakładają takie coś? Bo ciężko to inaczej nazwać... kiedyś nawet jojonacje/yoyonacje prezentowały coś swoim istnieniem
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Od razu wydało mi się to podejrzane. Każde nowe państwo nawet jak ma skromne forum, to dba trochę o jego zawartość. Tam wszystko jest jakby tymczasowe i robione od niechcenia. Dziwi mnie jedunie że nasz niedawny gość, pan James Jeb Stuart dołączył do twórcy tego kraju i ... zdążył już się rozmnożyć. Myślę że skoda czasu by to śledzić.

Bruno Petrowicz Catalan
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
No to fakt. Ale takie jojonacje jak ta, to są stworzone przez Tymoteusza Piechotę, są tworem, który jest doraźny i ten pan tworzy sobie jakieś państwo gdy o nim usłyszy. Nie ma sensu patrzeć na kolejne yoyonacje, bowiem po co zwracać uwagę na coś co robi tylko jedna osoba. My skupiajmy sie na sobie.Norbert de Catalan pisze: ↑27 mar 2021, 0:16 ... kiedyś nawet jojonacje/yoyonacje prezentowały coś swoim istnieniem
Prawda, zgadzam się.Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑27 mar 2021, 7:51 Od razu wydało mi się to podejrzane. Każde nowe państwo nawet jak ma skromne forum, to dba trochę o jego zawartość. Tam wszystko jest jakby tymczasowe i robione od niechcenia. Dziwi mnie jedunie że nasz niedawny gość, pan James Jeb Stuart dołączył do twórcy tego kraju i ... zdążył już się rozmnożyć. Myślę że skoda czasu by to śledzić.
![]()
- Maximilian Stirlitz
Po prostu Pan Stuart Sklonował się
Maximilian von Stirlitz
Komisarz ds Regionów Federacji Brodryjskiej
Więzień Jego Królewskiej Mości
Komisarz ds Regionów Federacji Brodryjskiej
Więzień Jego Królewskiej Mości