Witam serdecznie!
- Adalbertus Pronobis • Stempel
-
Odznaczenia
Witam serdecznie!
Witam Serdecznie!
Jestem Waszym nowym Prymasem. Pierwszy raz jestem pośród Was i myślę, że wspólnymi siłami będziemy tworzyć wspaniały kraj.
Jestem Waszym nowym Prymasem. Pierwszy raz jestem pośród Was i myślę, że wspólnymi siłami będziemy tworzyć wspaniały kraj.
(-) Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ

-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Witam serdecznie!
O witam. Taka wiadomość zaskoczyła mnie. Ale pozytywnie. Ciesz się niezmiernie. Na pewno się dogadamy.
Wiele jest już chyba zrobione. Ma Prymas Pałac, katedry dwie. Proszę się rozgościć.
Do pomocy ma Arcybiskup prezbitera Enrique, który pojawia się chyba codziennie. Na pewno jeśli chodzi o pomoc taką administracyjno-moderacyjną to służę pomocą.
Wiele jest już chyba zrobione. Ma Prymas Pałac, katedry dwie. Proszę się rozgościć.
Do pomocy ma Arcybiskup prezbitera Enrique, który pojawia się chyba codziennie. Na pewno jeśli chodzi o pomoc taką administracyjno-moderacyjną to służę pomocą.
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Witamy Waszą Eminencję w Skarlandzie! Mam nadzieję, że chwile spędzone w Skarlandzie będą dla Ekscelencji najlepszymi 
-
Odznaczenia
Eminencję jeszcze nie, aczkolwiek kto wie jakie plany ma Opatrzność co do mojej osoby. NIe mniej dziękuję za miłe słowa powitania. Chciałbym gospodarzem tegoż miejsca zamienić kilka słów na Discordzie lub GGJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑04 mar 2021, 19:38 Witamy Waszą Eminencję w Skarlandzie! Mam nadzieję, że chwile spędzone w Skarlandzie będą dla Ekscelencji najlepszymi![]()
(-) Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ

- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
-
Odznaczenia
- Enrique Sánchez Oviedo • Stempel
-
Odznaczenia
Ja również serdecznie witam. I jako kapłan cieszę już teraz na naszą wspólną współpracę. 
/-/ Abp Enrique hrabia Sánchez Oviedo, OSI
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Alkad Miasta Oviedo

-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Z gospodarzem... Czyli zapewne z Królem. No cóż ma DC. Można zatem tam a można przez prywatne wiadomości.Adalbertus Pronobis pisze: ↑04 mar 2021, 19:47Eminencję jeszcze nie, aczkolwiek kto wie jakie plany ma Opatrzność co do mojej osoby. NIe mniej dziękuję za miłe słowa powitania. Chciałbym gospodarzem tegoż miejsca zamienić kilka słów na Discordzie lub GGJózef Wilhelm Potocki pisze: ↑04 mar 2021, 19:38 Witamy Waszą Eminencję w Skarlandzie! Mam nadzieję, że chwile spędzone w Skarlandzie będą dla Ekscelencji najlepszymi![]()
Jeśli to nic strasznego, prywatnego to może to Ekscelencja napisać tutaj labo mnie napisać a ja przekażę.