Reprezentacja Skarlandu w Piłce Nożnej
-
Miguel de Catalan • Stempel
-
Odznaczenia
Re: Reprezentacja Skarlandu w Piłce Nożnej
Oczywiście. 
-
-
Odznaczenia
Kiedy pierwszy raz zobaczyłem koszyk w którym gra Skarland, przestraszyłem się...
... Jednak teraz wiem, że to moi przeciwnicy powinni się obawiać.
Gramy aby wygrać. 100% przygotowania, 100% walki, 100% funduszy na to aby wygrać.
Za każdy mecz będą zapewne Premie za zwycięstwo. Obiecuję dołożyć wszelkich starań aby wygrać, wyjść z grupy, i walczyć o zwycięstwo w fazie pucharowej. Mamy gotowe taktyki i skład. Motywacja jest, wola walki jest, siła jest.
Naprzód Skarlandzie !!!
... Jednak teraz wiem, że to moi przeciwnicy powinni się obawiać.
Gramy aby wygrać. 100% przygotowania, 100% walki, 100% funduszy na to aby wygrać.
Za każdy mecz będą zapewne Premie za zwycięstwo. Obiecuję dołożyć wszelkich starań aby wygrać, wyjść z grupy, i walczyć o zwycięstwo w fazie pucharowej. Mamy gotowe taktyki i skład. Motywacja jest, wola walki jest, siła jest.
Naprzód Skarlandzie !!!
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
To się nazywa odpowiednie nastawienie.
Jak by nie było, zawsze do przodu. 

Bruno Petrowicz Catalan
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Szanowni Państwo, jako przedstawiciel marki "Spieler" chciałbym poinformować, że przedsiębiorstwo nawiązało bliższą współpracę z reprezentacją Skarlandu, czego efektem jest dostarczanie sprzętu dla niej właśnie...
Sztab wybrał dwie koszulki oraz strój bramkarski, co jest dość innowacyjny podejściem!
A prezentacja poniżej(strój domowy, wyjazdowy i dla golkipera):

Starym zwyczajem "Spieler" honoruje koszulkami osobę trenera kadry jak i najważniejsze osoby w Państwie!
Każdy chyba rozpozna po imieniu...

Życzymy powodzenia reprezentacji Królestwa Skarlandu w zbliżającym się mundialu!
Sztab wybrał dwie koszulki oraz strój bramkarski, co jest dość innowacyjny podejściem!
A prezentacja poniżej(strój domowy, wyjazdowy i dla golkipera):

Starym zwyczajem "Spieler" honoruje koszulkami osobę trenera kadry jak i najważniejsze osoby w Państwie!Każdy chyba rozpozna po imieniu...

Życzymy powodzenia reprezentacji Królestwa Skarlandu w zbliżającym się mundialu!- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Serdecznie dziękujemy! Sprawna i szybka obsługa, a przede wszystkim świetne wykonanie.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Polecam się na przyszłość! Dziękuję za bardzo dobrą współpracę!
- Bruno Petrowicz Catalan • Stempel
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Rozumiem że ta z trójeczka to pamiątkowa koszulka dla mnie. Serdecznie dziękuję przedstawicielowi firmy "Spieler" za pamięć i tak piękny prezent. Dziękuję też JE Józefowi Wilhelmowi Potockiemu że wziął pod uwagę moje zdanie w doborze koszulek dla reprezentacji. Są piękne. 
Bruno Petrowicz Catalan
- José Guillermo Potocki • Stempel
-
Odznaczenia
Jak się okazało JKM Norbert de Catalan, JKW Miguel de Catalan oraz JE Bruno Petrowicz Catalan mają podobne gusta
.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Tak jest! Według poleceń jakie zostały wydane!Bruno Petrowicz Catalan pisze: ↑25 sty 2021, 7:48 Rozumiem że ta z trójeczka to pamiątkowa koszulka dla mnie. Serdecznie dziękuję przedstawicielowi firmy "Spieler" za pamięć i tak piękny prezent. Dziękuję też JE Józefowi Wilhelmowi Potockiemu że wziął pod uwagę moje zdanie w doborze koszulek dla reprezentacji. Są piękne.![]()
-
-
Odznaczenia
Reprezentacja Skarlandu zagra dziś swój drugi mecz towarzyski. Nie walczymy dla wyniku ale po to aby zawodnicy nabrali formy i polepszyli swoje umiejętności.
Kolejnym meczem towarzyskim będzie spotkanie z Reprezentacją Palatynatu Leocji. Z pewnych źródeł wiemy iż obie drużyny chcą polepszenia kondycji zespołu i ogólnych umiejętności, oraz aby ich wartość rozwoju urosła. Zatem nie będą walczyli o wynik.
Kolejnym meczem towarzyskim będzie spotkanie z Reprezentacją Palatynatu Leocji. Z pewnych źródeł wiemy iż obie drużyny chcą polepszenia kondycji zespołu i ogólnych umiejętności, oraz aby ich wartość rozwoju urosła. Zatem nie będą walczyli o wynik.