8 dni i jedziemy! Jedno co jest pewne, śniegu nam nie zabraknie!
Serdecznie zachęcam do aktywności w tematach!
LINK do trasy rajdu - SRBN 1925.
LINK do sponsoringu - WSPIERAJ POPRZEZ MECENAT!
LINK do testów - CENTRUM TESTOWE
rmaw.pl

Ech... Szczerze? Nie wiem. Grafik już jest tak napięty. Chyba, że podepniemy pod kolejny sezon. Odezwijcie się do mnie po Nowym Roku.Norbert de Catalan pisze: ↑14 gru 2025, 19:01 @Heinz-Werner Grüner dało by radę w marcu, kwietniu lub maju zorganizować rajd specjalny z okazji skarlandzkiej osiemnastki?
Witamy! Po dniu przerwy z odliczania, wracamy i od razu pytamy! Czy jakoś nie macie pustki w głowie?
Już niedługo, już za chwilę i ruszamy z kolejnym rajdem! Tym razem powinna Was dodatkowo skusić śnieżna sceneria. Badźcie razem z nami...

Idziemy pełnym piecem! Już jutro wystartuje ostatni w tym roku, nie mylić w sezonie, wyścig pod egidą Rajdowych Mistrzostw AW. Warto odnotować, że mamy za sobą już czterdzieści (!) takich wydarzeń w historii. W mikroświecie, śmiem twierdzić, że to wręcz obłęd. Zaczynając projekt wiedziałem, że to "siądzie", ale nie myślałem, że z taką mocą. Dziś po kilku latach, sześciu pełnych sezonach i połowie siódmego jestem w stanie stwierdzić, że tak, to jest to co jednoczy nas w mikroświecie. Dziękuje Wam za wsparcie, za wspólną zabawę, ale pamiętaj, bie możesz przegapić tego najbliższego wydarzenia!