Recepcja

Recepcja Pałacu Kongresowego w Walencji. Zgłosisz tu delegację, otrzymasz akredytację prasową
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Państwa

Re: Recepcja

Post autor: Fryderyk Orański »

Też bardzo chętnie bym się dowiedział.

A najchętniej to bym zakończył temat. Bo nic co powiem nie zmieni już pewnych opinii i wyrobionych zdań. I zamiast skupiać się na kontynencie, na współpracy, na działaniu na rzecz kontynentu, na robieniu czegoś dobrego, to urządzamy sobie tutaj łatwe i tanie polowanie na czarownice... :| :(
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

@Friedrich von Baden do czasu pojawienia JCM i potwierdzenia twojego członkostwa w delegacji Cesarstwa Niemieckiego proszę Cię o powstrzymanie się od udziału w dyskusji.
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Friedrich von Baden pisze: 09 sie 2024, 19:14 Też bardzo chętnie bym się dowiedział.

A najchętniej to bym zakończył temat. Bo nic co powiem nie zmieni już pewnych opinii i wyrobionych zdań. I zamiast skupiać się na kontynencie, na współpracy, na działaniu na rzecz kontynentu, na robieniu czegoś dobrego, to urządzamy sobie tutaj łatwe i tanie polowanie na czarownice... :| :(
Cóż... przyznać muszę, że rozmowa ta dalej do niczego nie doprowadzi. Ja odpowiem panu, pan mi. Byłoby to zwykłe rzucanie grochem o ścianę. Pan oczywiście uprze się przy tym, że im większa liczba delegatów tym dyskusja ciekawsza. Właśnie tutaj jest problem. Ze względu na pańską obecna liczba delegatów z aktywnych państw Vaarlandu jest tak niska. (Zwłaszcza delegacja z RON).
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Medale Pamiatkowe

Państwa

Post autor: Fryderyk Orański »

Adelaide von Hohenburg pisze: 09 sie 2024, 21:30
Friedrich von Baden pisze: 09 sie 2024, 19:14 Też bardzo chętnie bym się dowiedział.

Cóż... przyznać muszę, że rozmowa ta dalej do niczego nie doprowadzi. Ja odpowiem panu, pan mi. Byłoby to zwykłe rzucanie grochem o ścianę. Pan oczywiście uprze się przy tym, że im większa liczba delegatów tym dyskusja ciekawsza. Właśnie tutaj jest problem. Ze względu na pańską obecna liczba delegatów z aktywnych państw Vaarlandu jest tak niska. (Zwłaszcza delegacja z RON).
:lol:

Oj jak mało Pani wie... Delegacja z RON jest niska i składa się tylko z króla, gdyż tak chciał JKM. Jeśli król nie będzie mógł, to go zastąpi najwyżej Kanclerz. Proponowałem JKM aby może napisał do Pana Michała (Podkanclerzego), który co prawda do niedawna był jeszcze na wyjeździe we Włoszech, albo do Kanclerza, lub kogokolwiek. Jednak król zdecydował tak a nie inaczej. Ma do tego prawo.
Zatem mija się Pani z prawdą.
Serio moja obecność nic nie zmienia, nie sprawia wcale, że ludzie nie chcą działać, czy też się nie pojawiają.
Norbert de Catalan pisze: 09 sie 2024, 21:01 @Friedrich von Baden do czasu pojawienia JCM i potwierdzenia twojego członkostwa w delegacji Cesarstwa Niemieckiego proszę Cię o powstrzymanie się od udziału w dyskusji.
Oczywiście rozumiem. Już mi dzisiaj JCM odpowiadał na priv na forum Niemiec, zatem mam nadzieję, że uda się jeszcze dziś sprawę tutaj publicznie załatwić.
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

Friedrich von Baden pisze: 10 sie 2024, 15:14

Oj jak mało Pani wie... Delegacja z RON jest niska i składa się tylko z króla, gdyż tak chciał JKM. Jeśli król nie będzie mógł, to go zastąpi najwyżej Kanclerz. Proponowałem JKM aby może napisał do Pana Michała (Podkanclerzego), który co prawda do niedawna był jeszcze na wyjeździe we Włoszech, albo do Kanclerza, lub kogokolwiek. Jednak król zdecydował tak a nie inaczej. Ma do tego prawo.
Zatem mija się Pani z prawdą.
Serio moja obecność nic nie zmienia, nie sprawia wcale, że ludzie nie chcą działać, czy też się nie pojawiają.
Oh, w tej kwestii wiem akurat znacznie więcej niż Panu się wydaje. Wie Pan na czym polega zasada jedno piszę, drugie myślę? Tak właśnie jest w tym przypadku. Może być to pewna dwulicowość ze strony władz RON... Skoro jednak podobno "mało wiem", będę milczeć i zachowam dla siebie resztę historii o tej fascynującej niechęci do pańskiej osoby.
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Proponuje zakończyć tą dyskusję bo do niczego nie prowadzi a zaczyna dominować na szczycie
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Vilarte Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Vilarte »

@Norbert de Catalan zgłaszam delegację prasową - Czas. Chętnie przygarnę analogiczną akredytację, jak powyżej
https://www.facebook.com/Hasseland/

Santiago Vilarte
Lord Szambelan Hasselandu
Mer Angemontu
Prezes SZSzachu
TBC
Awatar użytkownika
Stanisław Dmowski

Post autor: Stanisław Dmowski »

Adelaide von Hohenburg pisze: 09 sie 2024, 21:30

Delegacja z RON liczy słownie jedną osobę, ponieważ tak zarządziłem i kwestia moich relacji z Ekscelencją Badenem nie ma tutaj żadnego wpływu. Z racji na coraz większą obecność prasy faktycznie proponuję odłożyć już te dawne kwestie na bok i przejść do konkretów.

Chyba, że wyprosimy prasę 8-)
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Vilarte pisze: 10 sie 2024, 20:42
@Norbert de Catalan zgłaszam delegację prasową - Czas. Chętnie przygarnę analogiczną akredytację, jak powyżej
Rano wystawię akredytacje, teraz padam na zderzak po całodniowym integrowaniu się z dorobkiem kulturalnym Ziemi Sandomierskiej (Nowa Słupia - Św. Katarzyna - Skarżysko-Kamienna - Chęciny - Tokarnia)
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

@Vilarte dostęp przyznany. Legitymacja:

Obrazek
Do pobrania
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Recepcja PC VLC”