Nie samego napisania. Za hejt, pogardę i fake news.
Informacje ogólne
Re: Informacje ogólne
Rozumiem, że skoro Król nabija się z innych sama mikronacja jest mało poważna i Król wspiera hejtujących.
Gdyby ja pogardliwie wyśmiewał się to od razu zostałbym ukarany.
- Norbert de Catalan • Stempel
-
Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán
Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
No widzisz czyli da się przedstawić powód... szkoda, że skarga w Trybunale go nie zawiera...
Wspieram hejtujących i karzę spamujących
Owszem jeżeli pokrzywdzony złożył by skargę do Trybunału i przedstawił mocne dowody.
Zawarłem link... przestań robić problem z niczego. Będzie ukarany czy nie?
Czy zrobisz wszystko, żeby został bezkarny?
Wskazałem konkretne komentarze. Rozumiem, że zostanie bezkarny. Dziękuję za uwagę.
Mało poważny król, mało poważna mikronacja. Żegnam.
Czy zrobisz wszystko, żeby został bezkarny?
Wskazałem konkretne komentarze. Rozumiem, że zostanie bezkarny. Dziękuję za uwagę.
Mało poważny król, mało poważna mikronacja. Żegnam.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
Tego nie wiem. Najpierw dowody, potem muszę sprawdzić czy doszło do przestępstwa, muszę wysłuchać oskarżonego, potem proces
Dowody zostały przedstawione. Wskazałem konkretne komentarze. Czytasz co piszę? Bo piszemy w kółko to samo... Cofnij się do tego co było rano i przeczytaj raz jeszcze, ale ze zrozumieniem.Norbert de Catalan pisze: ↑26 maja 2024, 14:56Tego nie wiem. Najpierw dowody, potem muszę sprawdzić czy doszło do przestępstwa, muszę wysłuchać oskarżonego, potem proces
Mnie nikt nie pytał, a on ma większe prawa?
Wówczas byłem obywatelem i byłem gorzej traktowany rozumiem.
-
Medale Pamiatkowe
Odznaczenia
No szkoda tylko że nie w wątku ze skargą. Myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty? Ty w skardze do Trybunału powinieneś zamieścić CYTATY albo LINKI do konkretnych postów.Ignacy K pisze: ↑26 maja 2024, 14:58 Dowody zostały przedstawione. Wskazałem konkretne komentarze. Czytasz co piszę? Bo piszemy w kółko to samo... Cofnij się do tego co było rano i przeczytaj raz jeszcze, ale ze zrozumieniem.
Mnie nikt nie pytał, a on ma większe prawa?
Wówczas byłem obywatelem i byłem gorzej traktowany rozumiem.
Kto i o co miał Cię pytać? Swoje zeznanie złożyć powinieneś w skardze a przynajmniej wyjaśnić czego dotyczy. Byłeś gorzej traktowany? Powinieneś być zbanowany od kilku godzin. Czy fakt że nie jesteś zbanowany nie świadczy o lepszym i ulgowym traktowaniu obywateli przez swego Króla?
Reasumując. Winny Vilarte pozostaje bezkarny. Koniec tematu.
Po wyroku widać, że wybrańcy będą karani a niektórzy dalej mogą bezkarnie hejtować. Żegnam.