Informacje ogólne

Prywatna wieś Ignacego Kowalskiego
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Re: Informacje ogólne

Post autor: Norbert de Catalan »

Tylko za co ja miałem go ukarać za to e przyczynił się aktywności wioski? Za to że wprowadził do niej trochę życia? Żadnego wyroku nie było bo proces się nie zaczął...

To pa pa :lol:
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Ignacy K Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Ignacy K »

Norbert de Catalan pisze: 26 maja 2024, 15:41 Tylko za co ja miałem go ukarać za to e przyczynił się aktywności wioski? Za to że wprowadził do niej trochę życia?

To pa pa :lol:
Za hejt i pogardę. Ale skoro ta mikronacja wspiera hejt to twój wybór.

Jaki Król taka mikronacja.
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Niby w czym Pana hejtował? Gdzie gardził?

Zaraz przekroczysz czerwoną linię i dostaniesz bana
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Państwa

Post autor: Fryderyk Orański »

Przepraszam bardzo, ale jaki mój post był złym i rozsiewał fake news? Pisałem posty często w odpowiedzi na posty Pana Vilarte, bawiły mnie jego wypowiedzi oraz pytania. Jednak sądzę, że nie powinno się jakoś specjalnie traktować moich postów, lub postów Pana Vilarte, bo to tylko jako żarty można potraktować. ja nie rozumie całej tej sytuacji, ani posadzeń o fake newsy, ani o hejt. Było torchę żartów, trochę głupich pytań ale nic poza tym... :|
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
F. hr. Vazquez de Saavedra Stempel
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Post autor: F. hr. Vazquez de Saavedra »

Przepraszam bardzo, ale dopiero się pojawiłem po całym dniu i nie bardzo wiem i rozumiem o co się toczy ta cała dyskusja.
Czy mógłby mi ktoś to wyjaśnić? :mrgreen:

A teraz na poważnie.

Po pierwsze. Panie @Ignacy K w postach lub informacjach Pana Santiago @Vilarte nie widzę żadnej złośliwości, a tym samym hejtu lub co gorsza pogardy dla Pana lub Wsi Czarnoleskiej. Pamiętajmy, że jest to klimat narracyjny i miało to na celu ożywienie dyskusji. Pan jako właściciel lub zarządca wsi mógł w takim samym trybie, trybie narracji odpisać Panu @Vilarte.

Po drugie. Uważam, że stworzenie z wątku miejsca okraszonego spamem i produkowaniem postów przez które trzeba się przedostawać by zrozumieć sedno problemu jest co najmniej niepotrzebne. Wystarczy opisać to w jednej lub dwóch wiadomościach - jeżeli uznaję, że mam z tym problem i czekać na rozwój wydarzeń, a nie strzelać z prędkością światła.

Po trzecie. Myślę, że Jego Wysokość zasługuje na odrobinę szacunku, bo gdy nie on to nawet nie miałby Pan możliwości założenia wsi, ba! nawet nie wiedziałby Pan, że taka mikronacja jak Królestwo Skarlandu istnieje, bo by nie istniała.

Po czwarte. Jeżeli uznaję, że coś mi nie odpowiada, a w moim przekonaniu, ktoś mnie obraża lub popełnia czyny zabronione to mogę to zgłosić do odpowiednich służb i czekać na rozwój sytuacji. Mógł Pan zgłosić się do Gwardii Królewskiej, Trybunału Królewskiego czy nawet do mnie jako Kapitana Generalnego, który pełni funkcję Sekretarza Spraw Wewnętrznych i Administracji. Możliwości miał Pan bardzo dużo.

Podsumowując. @Norbert de Catalan uważam, że powinniśmy zaostrzyć Kodeks Karny i go konsekwentnie przestrzegać, aby w przyszłości uniknąć takich nazwijmy to "występków", które nie wpływają korzystanie na nasze państwo. Tak Panie @Ignacy K nie decyzje podejmowane przez Gwardię Królewską lub Trybunał Królewski, a także samego Króla, a Pana zachowanie, które ciężko ocenić czy jest słuszne czy nie.
Francisco Vazquez de Saavedra
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Kanclerz Królewski - od 23 września 2013 r. do 15 marca 2014 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
Deputowany do Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013 r.
Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji) - od 11 grudnia 2013 r.
Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013 r.
Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Kodeks wymaga nowelizacji bo obecny nie był zmieniany od 2016 roku
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
F. hr. Vazquez de Saavedra Stempel
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Post autor: F. hr. Vazquez de Saavedra »

@Norbert de Catalan wrzucę to do porządku obrad Rady Generalitatu i zobaczymy co będziemy mogli zrobić, aby dostosować go do aktualnie panujących warunków w mikronacjach ;)
Francisco Vazquez de Saavedra
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Kanclerz Królewski - od 23 września 2013 r. do 15 marca 2014 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
Deputowany do Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013 r.
Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji) - od 11 grudnia 2013 r.
Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013 r.
Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wieś Czarnoleska”