XXV v-mundial w Cesarstwie Niemieckim - Sezon 58

Federacja Piłkarska i Reprezentacja Skarlandu w Piłce Nożnej
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Państwa

Re: XXV v-mundial w Cesarstwie Niemieckim - Sezon 58

Post autor: Fryderyk Orański »

Moi drodzy!

Minął już jakiś czas od zakończenia mundialu. Drużyny z podium zostały udekorowane. Nadszedł czas na podsumowania i podziękowania.

Po pierwsze dziękuję całemu sztabowi organizacyjnemu za zaangażowanie pomoc oraz wsparcie. Dziękuję trenerom za walkę. Dziękuję osobom, które wzięły udział w różnych konkursach. Dziękuję osobom, które kibicowały i aktywne udzielały się czy to w x11, na naszym forum lub forach swoich państw. Dziękuję wszystkim za obecność, dziękuję MUP, dziękuję za możliwość zorganizowania tego całego turnieju.

To była fantastyczna przygoda pełna emocji i niespodzianek. Mam nadzieję, że wszyscy bawili się równie dobrze jak ja i że niedługo spotkamy się ponownie na kolejnym v-mundialu. Pewnie nie spotkamy się w Cesarstwie Niemieckim, choć kto wie, może za jakiś czas... :) Daliśmy z siebie wszystko i myślę, że osiągnęliśmy sukces. ;)

Gratulacje dla całego podium, a szczególnie dla mistrza – Starosarmacji. Dziękuję pozostałym za rywalizację i udział. Życzę wszystkim trenerom dalszych sukcesów!
Nagrody za v-mundial zostały dziś wypłacone selekcjonerom zwycięskich drużyn.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję!
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
F. hr. Vazquez de Saavedra Stempel
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Post autor: F. hr. Vazquez de Saavedra »

Gratulacje za dobre zorganizowanie v-Mundialu i przekazywanie w sposób przejrzysty informacji o jego przebiegu. Brawo! :)

Panie @Friedrich von Baden kiedy planowana jest XXVI edycja v-Mundialu? Kto jest odpowiedzialny za wyłonienie organizatora? :)
Francisco Vazquez de Saavedra
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Kanclerz Królewski - od 23 września 2013 r. do 15 marca 2014 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
Deputowany do Kortez Walencji (Corts de València) - od 14 lipca 2013 r.
Udziałowiec Grupy EL REINO (5 proc. akcji) - od 11 grudnia 2013 r.
Przywódca manifestacji obywatelskiej z dnia 17 czerwca 2013 r.
Autor "Carta Abierta" - listu otwartego skierowanego do członków IOON
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

Ordery i Medale Cywilne Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Państwa

Post autor: Fryderyk Orański »

F. hr. Vazquez de Saavedra pisze: 24 maja 2024, 23:01 Gratulacje za dobre zorganizowanie v-Mundialu i przekazywanie w sposób przejrzysty informacji o jego przebiegu. Brawo! :)

Panie @Friedrich von Baden kiedy planowana jest XXVI edycja v-Mundialu? Kto jest odpowiedzialny za wyłonienie organizatora? :)
Następny v-mundial będzie w październiku 2024, ale dokładna data znana będzie po wyborze gospodarza i po decyzji organizatora mundialu.
Co do wyboru, to myślę, że gdzieś w wakacje, ewentualnie pod ich koniec będzie wybór kolejnego gospodarza. Wygląda to tak, że zgłasza się dane państwo, powinno chyba posiadać reprezentację (Skarland ma... [inną kwestią pozostaje jej jakość]). Spośród zgłoszonych kandydatur, trenerzy w X11, mają ankietę i głosują. Wygląda to podobnie do głosowania w ankietach forumowych. Później wybór jest ogłaszany.

Skarland chyba kiedyś myślał o starcie. Król, tworzył prezentacje kandydatury, robił stadiony, różne grafiki itd. W obecnych czasach. przy tak genialnych AI, zrobienie stadionów, maskotki, atrakcji itd. nie będzie problemem. Poza tym zawsze można uzyskać pomoc mikronacyjnych grafików tak jak ja. Było to lekko kosztowne, ale jak na moje standardy aktywności i zarobków w MBP, dałem radę. :)

Także proszę się zastanowić, zdecydować i potem podjąć decyzję. Im lepsze przygotowanie tym większe szanse na zwycięstwo. Powiem Wam tak. V-Mundial, to był niezły kop aktywności dla mnie, dla sztabu organizacyjnego, oraz dla mikroświata.
Nie dość, że średnio napisałem 40 postów na wielu forach, to w Ces. niemieckim, napisaliśmy o wiele więcej. Myślę, że to można liczyć w setkach.
Zatem się opłaca. :D ;)
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae

Obrazek
Awatar użytkownika
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Panie @Friedrich von Baden dziękuję za obszerne wyjaśnienie tematu i wyjaśnienie procedury wyłonienia organizatora v-mundialu.
Interesuje mnie jeszcze temat historii i dorobku v-mundialu. Jak wiemy jest to już XXV edycja. Czy zachowały się wyniki, tabele z poprzednich edycji?
1. i 5. Przewodniczący Generalitatu Królestwa Skarlandu - od 27 marca 2020 r. do 06 maja 2020 r. oraz od 21 maja 2024 r.
2. Przewodniczący Inicjatywy Obywatelskiej Ocalenia Narodowego - od 19 lipca do 31 sierpnia 2013 r., Członek IOON - od 16 czerwca 2013 r.
W Królestwie Skarlandu - od 16 czerwca 2013 r. (zam. Valencia), w mikronacjach od 24 lutego 2007 r. (ur. Trizopolis)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Adelajda Radziwiłłówna Stempel

Medale Pamiatkowe

Post autor: Adelajda Radziwiłłówna »

O proszę, a myślałam, że to wygrani będą organizować następny V-mundial. Szczerze mówiąc, to nie pamiętam aby kiedykolwiek w Skarlandzie podejmowane były próby organizacji.
Su Alteza Real la Princesa de Urbino
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Norbert de Catalan Stempel

Ordery i Medale Domu Imperialnego Catalán

Ordery i Odznaczenia Wojskowe Królestwa Skarlandu

Medale Pamiatkowe

Odznaczenia

Post autor: Norbert de Catalan »

W 2021 roku była podejmowana kandydatura ale została wycofana link do kandydatury na forum
Obrazek
(-) Norbert I de Catalán
Z Bożej łaski i przez Konstytucję Jego Królewska Mość Król Skarlandu, Agurii, Aztec, Białogóry, Estelli Wschodniej i Francji, Wielki Książę Rotrii, Obrońca Wiary
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Nie zobaczyłam bo nie mam wystarczających uprawnień, ale niech będzie, że widziałam. :lol:
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Hrabino @Adelaide von Hohenburg czy jako Sekretarz Dziedzictwa Narodowego widzi Pani chęć oraz możliwość w przyszłości organizacji v-mundialu przez Królestwo Skarlandu? Oczywiście jak Królestwo Skarlandu stanie się mikronacją o czterech solidnych nogach, a więc ustabilizujemy sytuację polityczno-społeczną oraz zagwarantujemy wzrost gospodarczy w taki sposób, że Królestwo Skarlandu będzie w końcu zajmowało należyte miejsce na mapie polskiego mikroświata.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika

Medale Pamiatkowe

Myślę, że jest taka możliwość. Mamy czas do października, także z pewnością uda się coś zdziałać w polityce i w międzyczasie zastanawiać się nad zgłoszeniem się do organizacji.
Grande de Scarlaña
Awatar użytkownika
Kontakt:

Medale Pamiatkowe

Hrabino @Adelaide von Hohenburg bardzo mnie cieszy ta deklaracja!
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Federación Skarland de Fútbol Asociación”